Dersom du har signert et dokument med sterk autentisering (BankID), lagres dokumentet i Arkivet på din personlige Visma Sign-konto. Du får tilgang til dokumentet ved å logge inn eller registrere deg for tjenesten som privatperson her: https://sign.visma.net/nb/register

Å registrere seg som privatperson er gratis og forplikter deg ikke til noe. Når du registrerer deg, vil du kunne logge inn på kontoen din og laste ned dokumentet fra arkivet.

Hvis du ikke har registrert deg innen 30 dager etter signering, vil dokumentet bli slettet fra ditt personlige arkiv.

Du trenger imidlertid ikke bekymre deg, avsenderen av dokumentet kan sende dokumentet til deg. Dokumentet lagres også i avsenderens arkiv.

Dersom du har signert dokumentet uten sterk autentisering, kan du også kontakte avsenderen av invitasjonen dersom du ikke har mottatt den signerte versjonen på e-post.