For å lukke og slette din personlige Visma Sign -konto, logger du på Visma Sign og klikker på alternativet "Bruk som privatperson" i menyen øverst til høyre.

1.Velg "Min informasjon" fra menyen til venstre og gå til "Slette brukerkonto".

2. Slett først alle organisasjoner du har tilgang til.

3. Slett alle dokumenter.

4. Slett til slutt brukerkontoen din.

Vær oppmerksom på at hvis du er den eneste administratorbrukeren for en firmakonto, vil du ikke kunne fjerne deg selv fra firmakontoen før firmakontoen er lukket. Her finner du instruksjoner om hvordan du avslutter selskapets konto.