Et opprettet skjema kan ikke slettes, men det kan settes i en upublisert tilstand, slik at det ikke er synlig for noen. Du kan redigere statusen til upublisert som følger: Åpne skjemaet fra redigeringslenken du mottok til e -posten din da du opprettet skjemaet. Når du åpner lenken, vil du kunne redigere skjemaet og deaktivere alternativet Publisert. Du finner knappen Publisert nederst på den første siden. Ved å deaktivere den lille boksen, er ikke skjemaet publisert lenger. Husk å lagre skjemaet på den siste siden. Etter det tar ikke utfyllingslenken deg noe sted, og ingen kan se skjemaet. Du kan imidlertid fortsatt bruke redigeringslenken for skjemaet hvis du vil redigere skjemaet i fremtiden.