Du kan enkelt endre dokumenttype hvis du vil! Gå til Dokument-visningen og klikk på navnet på dokumentet du vil endre dokumenttype for. Du finner da et ikon med tre prikker øverst til høyre, og bak dette finner du knappen Endre dokumenttype.

Hvis det ikke finnes noen dokumenttype du vil flytte dokumentet til, må du først opprette en ny dokumenttype.