Administratorer for bedriftskontoen kan legge til brukere og endre deres brukerrettigheter.

Slik legger du til en ny bruker under bedriftsinnstillingene:

1. Legg til brukerens e-postadresse og eventuelt telefonnummer til brukeren. E-postadressen er obligatorisk når du legger til en ny bruker.

2. Velg brukergruppen du vil legge brukeren til. Brukergruppen vil avgjøre hvilke mapper brukeren har tilgang til, og også hvilke andre rettigheter han/hun har.

3. Velg språk for invitasjoner og lagre deretter.

Den nye brukeren får en invitasjon per e-post med en lenke han/hun må trykke på for å bekrefte innlogging som bedriftsbruker. Hvis det er første gang brukeren registrerer seg i Visma Sign, må han/hun ved innlogging registrere seg og identifisere seg med BankID eller et mobilsertifikat. Hvis en bruker allerede har en personlig konto eller en konto tilknyttet en annen bedrift, kan innloggingen bekreftes med personlig brukernavn og passord også for den nye bedriften.

Hvis man ikke finner invitasjonen om registrering i innboksen kan det være lurt å sjekke søppelposten. Hvis man ikke finner den, kan invitasjonen sendes på nytt ved å klikke på “Send påminnelse”. Du kan avbryte invitasjonen ved å klikke på “Slett” hvis du har sendt den  til feil e-postadresse. Brukernavnet erstattes av (invitasjon sendt) frem til brukeren har fullført registreringen.